צימר |
הסינון מוגבל לקהל יעד אחד וקטגוריה אחת
קהל יעד
קהל יעד
(ניתן לסמן קהל יעד אחד בלבד)
משפחות
זוגות
דתיים
קבוצות
נכים
רוכבי אופניים
|
קטגוריה
עם בריכה
בכפר הדרוזי
יוקרה
רומנטים
בקיבוצים
השכרת קרוואנים
מקבלים חיות מחמד
קמפינג,חניון לילה,אוהלים
לפי שעות
בבתי``ס שדה
בתי הארחה ואכסניות
כפר נופש
אקולוגי
מלון בוטיק
שומר שבת
עם ספא
חאן אורחן לילה
חוות בודדים
אוהל לזוגות וקבוצות
לשבת חתן
מסיבת רווקות/רווקים
צימר בהזמנה ישירה
ללא גלוטן
גיי פרנדלי
עמדת הטענה לרכב חשמלי
השכרת חדרים לטווח ארוך
ידידותי לטבעונים
|
צימר |
קרדיט לתצלום: Thinkstock.com
לכל חג יש את המאכלים שלו, אך המאכלים של חג הפסח הם לא רק טעימים, אלא חייבים שלא לכלול מרכיבים מסוימים, כמו קמח, על מנת שייחשבו ראויים וכשרים לחג. לכן, לחשוב על מתכונים כשרים לארוחת החג לעיתים יכול להיות מייאש, בייחוד כשמדובר במנות האחרונות – הקינוחים!
לכן אספנו עבורכם 3 מתכונים נהדרים לקינוחים הכי שווים לחג הפסח, שתוכלו להגיש לשולחן החג המסורתי ולאכול בלי חשבון. בתיאבון, וחג שמח!
מוס שוקולד ובראוניז
אין כמו שוקולד בסיום הארוחה כדי להשאיר לאורחים טעם מתוק. העוגה הזו בהחלט תעשה את העבודה כמו שצריך.
מצרכים לבראוניז:
2\1 כוס קמח תפוח אדמה
4 ביצים בגודל L
250 גרם חמאה
כוס סוכר
300 גרם שוקולד מריר
מצרכים למוס שוקולד:
8 חלמונים מביצים בגודל L
750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
200 מ"ל שמנת מתוקה 38% (כן, לא טעינו)
8 גרם אבקת ג'לטין מושרת בתוך 50 מ"ל מים עד ספיגה מוחלטת של הג'לטין
400 גרם שוקולד מריר
אופן הכנת הבראוניז:
המיסו שוקולד וחמאה על "בן מארי" עד שיגיעו להמסה מלאה ואיחוד. ערבבו בעזרת מטרפה ביצים וסוכר. לאחר מכן, הוסיפו את תערובת החמאה והשוקולד לתוך תערובת הביצים והסוכר, באופן הדרגתי ותוך כדי ערבוב. הוסיפו את הקמח פנימה וערבבו היטב.
צקו את התערובת האחידה לתבנית מלבנית 30X25 לאחר ריפודה בנייר אפייה.
חממו את התנור לחום של 180 מעלות ואפו למשך 20-30 דקות. לאחר הזמן הזה, בדקו את מצב האפייה בעזרת הכנסת קיסם בצידי התבנית ולא במרכזה – מרכז העוגה צריך להישאר לח.
אופן הכנת מוס השוקולד:
הרתיחו 200 מ"ל שמנת מתוקה, והוסיפו את הג'לטין המושרה. ערבבו עד שהג'לטין מומס לחלוטין. המיסו את השוקולד בעזרת "בן מארי". קחו מטרפה וערבבו את החלמונים, הוסיפו לאט את השמנת החמה וערבבו כל הזמן ללא הפסקה. הוסיפו את השוקולד המומס באותה צורה.
הקציפו 750 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת רכה וקפלו לתוך תערובת השוקולד. תנו למוס להתייצב במקרר.
לקראת ההגשה חתכו את הבראוניז כרצונכם, מרחו את המוס על החלק העליון, וגרדו שוקולד מריר מלמעלה. יאמי!
עוגת נפוליאון עם מצות בקרמל וקרם קוקוס
חומרים ל-8 מנות:
לקרם קוקוס:
800 מ"ל חלב קוקוס
8 חלמונים
2/3 כוס קורנפלור
3/4 כוס + כף סוכר
1/4 כוס מי ורדים
למצות בקרמל:
5 מצות
שמן לטיגון
1 ורבע כוסות סוכר
1 כוס חלב קוקוס
להגשה:
חצאי שסק או תותים טריים
50 גרם נפאז' (אבקת הברקה, להשיג בחנויות המיועדות)
אופן ההכנה:
להכנת הקרם המיסו את הקורנפלור יחד עם קצת חלב קוקוס, הוסיפו חלמונים וחצי כוס סוכר, ערבבו היטב בעזרת מטרפה. הרתיחו את חלב הקוקוס שנשאר עם הסוכר שנשאר, והוסיפו לתערובת החלמונים בזרם דק, והשוו טמפרטורות. החזירו לסיר ובשלו על אש נמוכה תוך ערבוב, עד להסמכת הקרם. הוסיפו את מי הורדים, ערבבו והסירו מהאש. צננו את הקרם והעבירו לשקית זילוף.
להכנת המצות בקרמל, הרטיבו את המצות במים ועטפו אותם במגבת למשך חצי שעה. חתכו את המצות ל-24 חלקים שווים או חרצו עיגולים באמצעות רינג.
חממו מחבת עם שמן וטגנו את המצות למשך 1-2 דקות משני הצדדים עד שתקבלו גוון מוזהב. הוציאו וייבשו על נייר סופג.
המיסו את הסוכר עם 4 כפות מים, עד שתקבלו קרמל בהיר. במקביל, הביאו את חלב הקוקוס לרתיחה ומזגו בהדרגה ובבחישה אל תוך הקרמל. בשלו למשך כמה דקות, עד שתקבלו קרם חלק.
טבלו את המצות למשך 1-2 דקות ברוטב הקרמל, הוציאו אותן וצננו לטמפרטורת החדר, כך הן יהיו פריכות.
לקראת ההגשה, המיסו נפאז' עם 2 כפות מים וחממו במיקרוגל למשך 20 שניות. ערבבו לתערובת חלקה והברישו את חצאי השסק או התות. הניחו על צלחת מצה מקורמלת, הזליפו את הקרם והניחו פלחי פרי. כסו בעוד מצה והגישו לאורחים. נהדר!
עוגת וניל עם סירופ תות
מצרכים לבסיס:
6 ביצים
אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
מוס:
אינסטנט פודינג וניל צרפתי
כוס חלב
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
זיגוג:
כוס שמנת מתוקה
300 גרם שוקולד לבן
סירופ תותים :
25 תותים טריים
1/2 כוס סוכר
כפית קינמון
רבע כפית ציפורן
כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
הפרידו את הביצים ושימו בקערת המיסר את החלבונים, הסוכר והפודינג וניל. התחילו בערבוב איטי, ובעזרת המרית וודאו שהמצרכים נעלמים מדפנות הקערה. העלו למהירות גבוהה במיקסר עד להיווצרות קרם יציב. הוסיפו את החלמונים, הורידו את קצב הערבוב לאיטי ולאחר מכן העבירו לתבנית אפייה 26, או תבנית מרובעת חד פעמית. אפו בתנור למשך 15-20 דקות בחום של 180 מעלות. העוגה תתנפח אך לאחר מכן תצנח חזרה, לכן חשוב לשמן את התבנית היטב.
קררו את העוגה ובמקביל הכינו את סירופ התותים והמוס.
את סירופ התות הכינו על ידי בישול כל המרכיבים הרשומים מעלה, בסיר על אש בינונית למשך עשרים דקות. לאחר הזמן הזה, מעכו את התותים היטב. קררו את התותים והעבירו לצנצנת.
הכינו את המוס על ידי הכנסת כל המרכיבים לתוך המיקסר, וערבבו עד לקבלת מוס יציב שניתן למריחה על העוגה. לאחר שמרחתם, הכניסו את העוגה למקרר עד שהזיגוג יהיה מוכן.
להכנת הזיגוג, קחו קערה והמיסו את השוקולד במיקרוגל למשך 2 דקות. הוסיפו לשוקולד הנמס כוס שמנת מתוקה, וערבבו היטב. הכניסו למיקרוגל לחצי דקה נוספת, ערבבו שוב והרי לכם הזיגוג המושלם. להוספת ברק מגרה הוסיפו כפית חמאה. צננו את הזיגוג מעט.
שפכו את הזיגוג על העוגה ששהתה במקרר, והכניסו אותה שוב למקרר למשך 10 דקות, עד שהזיגוג מתחיל להתקשות, לאחר מכן תוכלו לקשט כרצונכם.
לקראת ההגשה זלפו את סירופ התותים מעל פרוסת העוגה, והתמכרו לטעם הנהדר. בתיאבון!
מקווים שאהבתם את המתכונים הנהדרים שבחרנו עבורכם לכבוד חג הפסח, ואנו ממליצים לכם לנסות את שלושתם בארוחת החג, כך האורחים שלכם יוכלו לבחור מבין מגוון קינוחים כשרים וטעימים, וליהנות מאירוח מפנק ומגוון.
אל תשכחו להתעדכן במבצעים ובהטבות במיוחד לגולשים של צימר: